ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ - Μονάδα Λόγου + Γραφής


Λογοθεραπεία, Μαθησιακές δυσκολίες, Εργοθεραπεία, Ψυχολογική υποστήριξη, Ειδική αγωγή
Αναζήτηση

Προφίλ

Η Ειδική Μονάδα Λόγου & Γραφής «Επί Λέξει» αποσκοπεί στην προσφορά εξατομικευμένων προγραμμάτων σε παιδιά και εφήβους αλλά και στην οικογένειά τους. Μέσα από τα προγράμματα αυτά αντιμετωπίζονται δυσκολίες σε προφορικό ή γραπτό λόγο, προβλήματα συμπεριφοράς ή άλλα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή ανάπτυξη παιδιών και εφήβων. Ανάλογα με την περίπτωση, το πρόγραμμα εφαρμόζεται από έναν ή περισσότερους ειδικούς.

Η διάγνωση και οργάνωση των προγραμμάτων αποκατάστασης γίνεται με τη συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας (Ειδικός Παιδαγωγός, Ψυχολόγος, Λογοπεδικός, Εργοθεραπεύτής) με σκοπό τη σωστή και υπεύθυνη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα Προβλήματα 'Αρθρωσης και Λόγου ή προβλήματα που ίσως χρήζουν ψυχολογικής ή εργοθεραπευτικής υποστήριξης.

Επίσης μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για το καινοτόμο βιβλίο "Safe N' Sound" που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει παιδιά με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με την Αγγλική γλώσσα.

Και φυσικά να έχετε μία πρώτη γνωριμία με τον πρώτο δυσλεκτικό ήρωα καρτούν, τον Δυσαλέξη! Διαβάστε τις ιστορίες του και ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να αποκτήσετε το νέο εκπαιδευτικό CD-Rom " Το Σηντι-Ρωμ του Δυσαλέξη"

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕπιΛέξει

 

Τα κείμενα της ιστοσελίδας έχουν συνταχθεί από τη διεπιστημονική ομάδα του Επιλέξει

Ευχαριστούμε θερμά:
Τον κύριο 'Ακη Μελάχρη για τα σκίτσα που κοσμούν την ιστοσελίδα και για τη σκιτσογράφηση του «Δυσαλέξη».
Νέα Μάκρη: Αγ. Κων/νου 6, 19005
ΤΗΛ: 2294095885
ΚΙΝΗΤΟ: 6937303071
Αθήνα: Λένορμαν 255
ΤΗΛ: 2105155906
ΚΙΝΗΤΟ: 6972023288